
60 kişilik bir lokanta kısmı ile 100 kişi alacak bir kafe ve lounge kısmı var. Gündüzleri kafe, akşamları lokanta ve bar olarak hizmet veriyor.
Osmanlı-Akdeniz-Rum-Ermeni mutfağından oluşan Cezayir'in mönüsü özenle oluşturulmuş. Ana yemekler deniz ürünleri ağırlıklı, kırmızı etler Fransız usulü. Hiçbir yemekte endüstriyel malzeme kullanılmıyor, hatta köy malzemeleri tercih ediliyor.
Limonlu Bahçe’den Vildan Erozan'ın da olduğu Cezayir’in üç ortak olan sahipleri "Cezayir" ismini özellikle seçmişler.Cezayir Sokak’a Fransız Sokağı denmesine inat, bu ismi seçmişler ve buna uygun olarak da dekore etmişler.
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
No comments:
Post a Comment