Friday, December 25, 2009

Khorasani Restaurant

Müessese sahipleri 1983'ten beri Sultanahmet'te restaurant ve otelcilik alanında faaliyetlerini sürdürmektedir.Bunlara ek olarak şimdi Gaziantep ve Antakya mutfaklarının özelliklerini taşıyan yemeklerini Khorasani Restaurant'ta yerli ve yabancı müşterilerinin hizmetine sunmuştur.Amaçları daha önceden beri süre gelen fiyat,hijyen,kalite faktörlerini ağız tadıyla sunmak,İstanbul'da kebabın yeni adresini oluşturmaktadır.Şirket ortakları bu alandaki başarıları nedeniyle NEW YORK TIMES tarafından haber yapılmış,sahip oldukları otel İstanbul'da en iyi dört otel arasında gösterilmiştir.
Restaurant 3 katlı olarak tasarlanmış olup,zarif ve her kata has dekorasyonu ile dikkat çekmektedir.Giriş kat 50 kişi,üst kat 60 kişi,alt kat ise 150 kişilik kapasiteye sahiptir.Bu salon özellikle grup yemeklerive parti organizasyonları için düşünülmüştür.


Diğer Restaurantlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara