Tuesday, December 8, 2009

NİŞANTAŞI’DA YEPYENİ, ÖZENLE HAZIRLANMIŞ, SAKİN RAHAT BİR MEKAN; “MAÇKA BRASSERIE”

ASYA MUTFAĞININ ÖZGÜN LEZZETLERİ HARMANLANMIŞ KLASİK FRANSIZ TADLAR

Ödüllü Şef, Hakkı Alkan’ın sunduğu Türk-Uzakdoğu sentezli klasik Fransız tadları bu nezih mekanın vazgeçilmezi…

Sektörün deneyimli ismi Muhittin Ülkü tarafından, İstanbul’un en eski ve en popüler semtlerinden birine, Nişantaşı’na kazandırılan Maçka Brasserie, uluslar arası mutfaklarda deneyimli, yaratıcı şef’i ve içinde masalsı lezzetler barındıran mutfağıyla öne çıkıyor.

Maçka Brasserie’nin ışıldayan mutfağına yaratıcılığı ve tecrübeleriyle imzasını atan şef Hakkı Alkan, en iyi pişirme tekniklerine sahip Fransız mutfağıyla, zengin baharatlara sahip Asya mutfağını ustaca bir araya getirerek birbirinden lezzetli mönüler oluşturdu.

Fransız ve Asya mutfağının karışımından oluşan mönü, öğlen ve akşam saatlerinde konuklarına değişik seçenekler sunuyor. Öğlen saatlerinde iş ve alışveriş temposuna eşlik edebilecek hafif ama seçkin alternatifler; Akşam yemeği için sürprizli, zengin şarap seçenekleri ile birbirinden farklı lezzetler…

Maçka Brasserie, sunduğu özel yemeklerin yanı sıra; Brezilya’da tek bir tarlanın mahsulü ve özel üretimi olan, dengeli lezzeti ve eşsiz aromasının her zaman aynı seviyede kaldığı çok özel bir kahveyi, Ipanema Espresso’yu da seçkin konuklarıyla paylaşıyor. Bu özel kahve, birçok lezzet ve kalite ödülünün de sahibi.

Özenle dekore edilen Maçka Brasserie, iyi yemek ve klasik tatlar arasında farklılıkları yakalamak isteyen konuklarına şık ve rahat bir ortam sunuyor.

Macka Brasserie



No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara