Friday, December 18, 2009

Park Balik - Suadiye | Deniz Urunleri


Park Balik - Suadiye | Deniz Urunleri

Anadolu yakasının en nezih semtlerinden biri Suadiye’de yeni bir soluk olan Park Balık eşsiz ada ve deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Park Balık eşsiz manzaralı konumuyla sizleri bu güzelliği paylaşmaya davet ederken, deniz ürünleri sevenlere çok özel mönüsüyle kapılarını açıyor.

Balık keyfini taze ve usta ellerden tatmak isteyenlerin için şık ve kaliteli bir mekân olan Park Balığın işletmeciliğini Ahmet Ertuğrul ve Soykan Kurtulmuş üstleniyor. Müdürlüğünü Kamber Şahin ve aşçı başılığını da yıllarca bu sektöre hizmet vermiş ve başarısını kanıtlamış Şef Mithat Polat yapıyor.

Mekân, dekorasyonunda rahatlık ve şıklık ön plana çıkıyor. Ruhunuz adalar ve denizle bütünleşip, elinizde bir kadeh şarap dudaklarınıza doğru yol alırken huzuru ve yemek yemenin keyfini çıkarıyorsunuz. Park Balık müşterilerine sadece mönüsünü değil bir akşam yemeğinden çok daha fazlasını sunuyor. Yemek yemeyi düşündüğünüz mekânın hem manzarası olsun, yemekleri usta ellerden çıksın, servisi iyi olsun bunun yanında rahat ve şık bir mekân olsun istiyorsanız kesinlikle park balık sizin için ideal bir mekân.


Devami icin: Park Balik Suadiye tiklayiniz.
Diger restaurantlar icin: Istanbul Restoran Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara