Wednesday, February 24, 2010

Bi Buçuk - Bağdat Caddesi

Beyoğlu'nda 6 yıldır müdavimler yaratan Bibuçuk 2. subesini Caddebostan'da açtı. Mekanın tasarımı, Beyoğlu Bibuçuk'un genel çizgilerini taşırken eklenen yeni tasarım ögeleri de dikkat çekiyor. Ağaçların altında ahşap masa ve banklarla donatılmış muhteşem bahçe ilk göze çarpan değişiklik. Kapalı tarafı ise bamboo örtülü pleksiglas tavanı ve açık ön cephesiyle tam size göre...

Bibuçuk'ta 200gr lik 100% dana hamburgerler, meşhur Bibuçuk kanatlar, çıtır patlıcanlar gibi klasik Bibuçuk lezzetlerine, yeni şubede son derece rahat mutfağın verdiği imkanlar ile eklenen Wrap'ler, güzel sunumuyla iştah kabartan Dana Pirzola, zengin malzemeli sıcak sandviçler, mevsime göre değişen orjinal soslarıyla makarnalar ve salatalar menüyü daha da zenginleştirirken vejetaryen seçenekleri de arttırılmış.

Bahar ve yaz aylarında 100 kişinin üzerinde oturma kapasitesine sahip bahçe ve 90 kisilik klimalı iç mekani ile Caddebostan bibuçuk 4 mevsim misafirlerini aynı konfor ve özenle ağırlıyor.

Bibuçuk, hem Bağdat caddesinde olmayı, hem de caddenin gürültüsünden, yüksek temposundan, bir süre uzaklasmak isteyenlere farkli bir alternatif sunuyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara