Tuesday, February 2, 2010

The Prime - Maçka Palas

The Prime Restaurant,Park Hayatt İstanbul Oteli'nin görkemli taş binası Maçka Palas’ta…

Hem lobi hem de restoran girişindeki ışıklandırılmış modern görünümlü şarap raflarında dizili şişeler, gurme alana girdiğinizin ilk sinyallerini veriyor. Otelin geneli gibi restoran da yalın ve rezidantal tarzda tasarlanmış.

Salonun köşesinde ızgaraların gözünüzün önünde yapıldığı ‘show kitchen’ yer alıyor.

Biri Maçka caddesi üzerinde, diğeri ise otelin lobisinden olmak üzere iki farklı girişi bulunan The Prime, iddialı bir gurme mekanına girdiğinizin sinyallerini, ilk andan itibaren size hissettiriyor. Siyah ve ahşap tonlarının ağırlıkta olduğu mekan, yalın ve rezidantal tarzda tasarlanmış salonu ve ızgaraların hazırlandığı “show kitchen” bölümü ile keyifli bir atmosferde güzel bir yemek yemeyi isteyen misafirler için ideal. Paravanlarla ayrılmış farklı büyüklükteki localar ise gizlilik için özellikle tasarlanmış...

Mercan Dede’nin otel için özel seçtiği ve bestelediği müziklerin eşlik ettiği The Prime, ızgara ve deniz ürünleri spesiyaliteleriyle Nişantaşı’nın gözdesi olmaya aday. Menüde karidesli sezar salata, haşlanmış ıstakoz, soğutulmuş deniz ürünleri tabağı gibi iddialı başlangıçların ardından tamamı ızgara çeşitlerinden oluşan ana yemekler bulunuyor.


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara