Wednesday, February 10, 2010

Quick China Nişantaşı

Aralık 1996'da 25 masadan oluşan mütevazi salonuyla müşteriyle buluşan Quick China,Çin Mutfağı üzerine tam bir fast food restoran olarak 5 yıl boyunca hizmet verdi.Bu süreçte gerek Çin Mutfağının karakteristiğini yansıtan özgün menüsü,gerekse müşteri memnuniyetini ön planda tutan sunumuyla Ankara'lıların Çin Mutfağı denildiğinde ilk akla gelen mekanı ve tek tercihi oldu.

2001 yılına gelindiğinde,Gelişmemek Gerilmektir perspektifiyle kurumsal bir kimliğe kavuşmayı amaçlayan Quick China,genişleyen müşteri kitlesine ve artan talebe daha kaliteli hizmet vermek amacıyla bugünkü adresi olan Uğur Mumcu'nun Sokağı'na taşındı.Alanında ilklere imza atmayı ilke edinen işletme,yurt dışından getirdiği,konusunda uzman şefleriyle,Türkiye çapında bir ilke daha imza attı.Quick China,son derece sağlıklı ve lezzetli bir mutfak olduğu otoritelerce kabul edilen Sushi'yi menüsüne ekleyerek,Çin Mutfağı ve Sushi'yi aynı bünyede sentezleyen ilk ve tek işletme olma unvanını da kazandı.Yenilikte sınır tanımayan işletme,2005 Ocak ayından itibaren de Tayland'lı aşçının gelmesiyle birlikte Mutfağını Lezzet severlerin beğenisine sundu.

Bu yıl hizmette 10.yıla erişmenin onurunu ve gururunu yaşayan Quick China üç farklı uzak doğu mutfağından derlenmiş zengin menüsü,minimalist bir yaklaşımla dizayn edilmiş keyifli ve rahat atmosferiyle gıda sektörünün yükselen trendi olmayı fazlasıyla hak ediyor.Düzenlediği Uzak Doğu mutfağı kurslarının yanında,Sushi Barı ve Teppanyaki'siyle müşterilerine yemeğin yanında görsel bir şölen de sunan Quick China bir restoranın çok çok ötesinde...


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara