Friday, September 9, 2011

Ottoman - Ümraniye


Antep, Antakya mutfağının iddialı markası Ottoman yeni bir konsept ile Ataşehir'de misafirlerini ağırlıyor.
AVM'lerin dışında "Ottoman Corner" adıyla hizmet veren restoran, mönüsü ve lezzetiyle oldukça iddialı.
Ottoman misafirleri için her gün Antep ve Antakya mutfağından lezzetli seçenekler hazırlıyor.
Odun Fırını'nda pişen patlıcan ve zırh kıymasının muhteşem birleşimi "Kilis Kebabı", kuzu etinden yapılan ve yaklaşık dört saatte pişen güveç, bir klasik olan Fırında Kağıt Kebabı, Ottoman'da bulabileceğiniz lezzetlerden sadece birkaçı.
Ataşehir Ottoman'da kebaplar zırh kıymasıyla hazırlanıyor ve bu nedenle doyumsuz bir lezzet ortaya çıkıyor.
Beyti'den, ince bulgur simit ile hazırlanan Oruk Kebabı'na, Fıstıklı Kebaptan Adana Kebabı'na kadar pek çok doyumsuz çeşit bulunuyor.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara