Thursday, April 14, 2011

Damask - Beyoglu

MEKÂN

Her an canlı ışıl, ışıl ve hayatın hızını hiç kesmediği mekân Beyoğlu’nda; Asmalı Mescit’e açılan bahçesi ile gece hayatına yepyeni bir soluk getiren Damask Restoran-Bar; A La Carte yemek düzeninde 55 kişi, kokteyl düzeninde ise 100 kişilik salon kapasitesine sahiptir. İş toplantıları, doğum günleri ve özel kutlamalar yapmak için ayrı bir Lounge bölümü bulunmaktadır.

DOKU
Motif anlamına gelen Damask ismini çağrıştıran her dokuda belirginleşmektedir. Kendinden işlemeli gümüş gri masalar, Damask’ı aydınlatan gece fenerleri, kapı girişinden itibaren Asmalı Mescit’e yolu düşen misafirlere en cana yakın şekilde gülümsemektedir. Büyüleyici ambiyansı ile Damask eğlencenin yeni adresi olarak fark yaratmaktadır.

TAT
Damask mutfağı; Osmanlı Mutfağı’nın seçme lezzetlerini,“Ottoman Cuisine” başlığı altında yeniden yorumladı. Dönemin vazgeçilmez lezzetlerini menüsünde kullanarak baharatlar ve birbirinden değişik soslar ile tatlandırdı. Enfes sıcak, soğuk mezeler, mini güveçler, mini çıtır hamurunda salatalar ve tadına doyamayacağınız tatlılar siz değerli misafirlerimiz için özenle hazırlandı .

DUYU
Damask da haftanın her günü DJ eşliğinde canlı müzik performansı gerçekleştirilmektedir. Yemek esnasında Chill Out, Lounge ve Ambient yemek sonrası ise Chill House, Minimal House, Deep House ve Electro House müzik eşliğinde keyifli saatler geçirebilirsiniz. Hafta sonları, sabahın ilk ışıklarına kadar DJ müziği eşliğinde sınırsız eğlence devam etmektedir.

 
Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara