Tuesday, April 19, 2011

Porsella Sea Food Restaurant - Bebek

Dünyada bir çok ünlünün yemekten vazgeçemediği King Crab (Kral Yengeç), ilk defa İstanbul Bebek Porsella’da. PORSELLA, Kral Yengeç ve kabuklu deniz ürünlerinin farklı, sağlıklı ve zengin sunumlarını meraklılarıyla buluşturuyor. PORSELLA, konuklarına hem lezzet şöleni yaşatmayı hedefliyor hem de rahatlığı ön planda tutuyor.

PORSELLA, Kral Yengeç tutkunlarına farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Restaurant, PORSELLA “Forget Luxury” (Lüksü Unut) sloganıyla bu yıl vazgeçilmezlerin arasına girmeye aday.

İşletmesini Tan Tolga Cebeci ve Engin Ateş’in yaptığı Porsella’nın dekorasyonu Ali Türker’e ait. Şık sunumu, King Crab ve deniz mahsullerinden oluşan menüsüyle PORSELLA, meraklılarına benzersiz bir yemek deneyimi sunmasının yanı sıra, menüsünde deniz ürünlerine ait tüm lezzetleri bulunduruyor.

Porsella’nın menüsünden keyifle seçilebilecek alternatif yemekler arasında PORSELLA Carnavale, taze istiridye ve özel havyar çeşitleri geliyor. Böğürtlenli mojito, ev yapımı limonçello, zencefilli tarçınlı votka gibi standartların dışında kokteyller hazırlayan PORSELLA, dünyadan şarap seçenekleriyle şarap menüsünde de oldukça iddialı.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara