Monday, December 6, 2010

Akademi Restaurant - Bahçeşehir Üniversitesi

AKADEMİ RESTAURANT, EŞSİZ MANZARASI, LEZZETLİ YEMEKLERİ VE KALİTELİ SERVİSİ İLE KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR.

Bahçeşehir Üniversitesi’nin üst katında yer alan Akademi Restaurant, artık üniversite dışından da misafir kabul etmeye başladı. Üniversite dışından sadece rezervasyonlu grupları ağırlayacak olan Akademi Restaurant, müthiş manzarası, seçkin mönüsü, iyi servisi ile İstanbul’un gözde mekânları arasında yerini almaya aday görünüyor.

Akademi Restaurant, özel organizasyonlar, kutlamalar, şirket toplantıları, basın toplantıları, bayii toplantıları, doğum günleri, düğünler için 8 farklı tarzda mönü seçeneği sunuyor.

Akademi Restaurant, İstanbul Boğazı’nı her açıdan görebileceğiniz eşsiz güzellikte manzarası ve mönüsünde yer alan Piliç Sarma, Mozorella Kulesi, Keçi Peyniri Terin, Sebzeli Karides Şiş, Yaprak Bonfile, Dondurmalı Kazandibi ve daha birçok seçenekle hem damak tadına hem de göz zevkine hitap ediyor.

Kapalı bölümünde 130 kişi, açık bölümüyle birlikte toplamda 220 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Akademi Restaurant’a gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı ihmal etmeyin.

Akademi Restaurant, Beşiktaş’ta Bahçeşehir Üniversitesi’nin yanında yer alan otopark ve merkezi konumu ile de ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara