Wednesday, December 22, 2010

Park Balık Suadiye Yılbaşı Gecesi Programı ve Mönüsü

Park Balık’tan Fasıllı, Dansözlü Yılbaşı Partisi

Anadolu Yakası’nın en gözde balık restoranı Park Balık yılbaşına çok özel bir partiyle girmeye hazırlanıyor. Fasıllı, dansözlü gecede konuklar dileklerini açılır rooftan gökyüzüne uçan balonlarla gönderecek. Yeni Yıla, özel hazırlanan menüdeki hiçbir yerde olmayan lezzetlerle girilecek.

Müdavimleri arasında iş, sanat ve cemiyet dünyasının çok sayıda isminin de yer aldığı Park Balık, yılın son gecesinde konuklarını Yılbaşı Özel Partisi’yle ağırlayacak. Yeni Yıla özel hazırlanan menüdeki çok özel lezzetlerin keyfi Adalar manzarası eşliğinde çıkartılacak.Yıl Başı Menüsü’nde Park Balık’ın özel specialleri limitsiz içkiyle sunuluyor. Bunlar arasında palamut pilaki, deniz mahsulleri patlıcan sarma, körili somonlu levrek sarma, kalamar dolma, zeytinyağlı kabak çiçeği dolması, levrek külbastı, fener kavurma, ahtapot yahni, balık kokoreç,deniz mahsulleri krep, balık köftesi gibi daha pek çok özel hazırlanmış çeşitler ağzının tadını bilenlerden yoğun ilgi görüyor.

İş ve Sanat Dünyası Balıkla Buluşuyor

Balık keyfini taze ve usta ellerden tatmak isteyenler için şık ve kaliteli bir mekân olan Park Balık iş ve sanat dünyası tarafından tercih ediliyor. Park Balık’ın müdavimleri arasında Yusuf Boydak, Ali Şahsuvaroğlu, Hakan Barut, İbrahim Aksoy, Mehmet Okan, Şevket Sabancı, Tülin Şahin, Seda Sayan, Selçuk Yöntem, Ajda Pekkan, Özer Hurmacı, Tanju Çolak, İbrahim Kutlay, Süleyman Abay gibi 500’ün üzerinde VIP konuk bulunuyor. Avrupa yakasının kargaşından kaçmak isteyenler, güzel bir manzara eşliğinde elit bir ortamda, güzel bir akşam geçirmek isteyenler için hem Suadiye bölgesi hem de Park Balık giderek daha gözde bir mekan olarak ön plana çıkıyor.

Özel Günlere Özel Fiyatlar

Rezervasyon yaptırarak evlilik yıldönümü, doğum günü ya da evlilik teklifi gibi özel anlarını Park Balık’ta gerçekleştirmek isteyenler için özel fiyatlar uygulanıyor. Eşsiz ambiyansı, servis ve kalitesiyle Park Balık pek çok çiftin tercihi oluyor.

Öğle Yemeğinde Balığı Sevdirme Misyonu

Park Balık öğle yemeğinde de balık yeme alışkanlığını yaygınlaştırmaya çalışıyor. Bunu bir misyon olarak üstlenen işletme daha fazla balık tüketiminin toplum sağlığını koruyacağına dikkat çekmeye çalışıyor. Hafta içi saat 12:00 ile 17:00 arasında

Öğle Mönüsü:

Salata, günün zeytinyağlısı, deniz mahsulleri krep, levrek ızgara, tatlı, 1 kadeh şarap veya soft drink.

Akşam için çok özel Mönü Seçenekleri:

Park Balık’ta Akşam Mönüsü olarak konuklara bol alternatifler sunuluyor.

Hiçbir Yerde Olmayan Lezzetler

Specialleri arasında palamut pilaki, deniz mahsulleri patlıcan sarma, körili somonlu levrek sarma, kalamar dolma, zeytinyağlı kabak çiçeği dolması, levrek külbastı, fener kavurma, ahtapot yahni, balık kokoreç,deniz mahsulleri krep, balık köftesi gibi daha pek çok özel hazırlanmış çeşitler ağzının tadını bilenlerden yoğun ilgi görüyor.

Anamur, Mersin, Saros ve Marmara’dan Taze Balık

Her zaman en taze balığın adresi olan Park Balık özel balıkçılarıyla çalışıyor. Anamur ve Mersin’den lagos, barbun, jumbo, mercan ve dil balıkları; Saros’dan kırlangıç, lipsos,çupra, karagöz, sivriburun, barbun, istakoz, böcek, pabunya, Marmara ve Karadeniz’den mevsim balığı palamut, lüfer, sarıkanat, çinekop ve ordu levreği ile kalkan geliyor.

YILBAŞI MÖNÜSÜ

BEYAZ PEYNİR
ROKFOR PEYNİRİ
DOMATES SALATALIK SÖĞÜŞ
PATLICAN SALATA
AL BİBER TURŞU
BALIK PASTIRMA
ZEYTIN YAGLI DOLMA
SEMIZ OTU SALATASI
DIL FUME
PİLAKİ
KAVUN

SALATA

MEVSİM SALATASI

ARASICAK

PASTIRMALI PACANGA BÖREĞİ
BOĞAZ USULÜ YAPRAK ÇİĞER
TADIMLIK İÇ PİLAVLI HİNDİ DOLMA

ANA YEMEK

LEVREK IZGARA

TATLI

KABAK TATLISI
ŞEKERPARE

MEYVE

KARIŞIK MEVSİM MEYVELERİ

YENİ YIL İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞ TERBİYELİ İŞKEMBE ÇORBASI

LİMİTSİZ YERLİ ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇEÇEK


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara