Thursday, December 23, 2010

Latife Restaurant - Eyüp

Latife Restaurant;Panoramik Haliç manzarasıyla bütünleşen, huzurun ve eğlencenin birlikte yakalanabileceği ortamıyla, misafirlerine muhteşem bir atmosfer sunmakla kalmıyor, birbirinden lezzetli mönüleriyle iş molalarını, kısacık ama keyifli saatlere dönüştürüyor.

Türk ve Dünya mutfağının farklı lezzetlerini, şık ve konforlu mekânıyla bir araya getiren Latife, sabah 07:00 ve akşam 24:00 saatleri arasında haftanın her günü gazetenizi okuyup kahvenizi yudumlayabileceğiniz, muhteşem Haliç manzarası eşliğinde işten ara verip öğle saatinde keyifli bir yemek yiyip, iş toplantıları düzenleyebileceğiniz, müzik eşliğinde akşam yemeği yiyip eğlenebileceğiniz eşsiz bir mekan.

Latife, çok sayıda davetliyi ağırlayabileceğiniz geniş terası ve kapalı iç mekanıyla, yılın her mevsiminde, düğün ve davet gibi özel organizasyonlara deneyimli kadrosuyla ev sahipliği yapıyor.

Latife'nin kolay ulaşılabilir lokasyonu, günün her saatinde sunduğu farklı yemek ve içecek seçenekleri ve her şeyden önemlisi şık, konforlu ve samimi atmosferi en önemli özellikleri...

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara