Wednesday, December 22, 2010

FooD&Co Yılbaşı Gecesi Programı ve Menüsü

YILBAŞINDA FOOD&CO’DAN MÜZİK, EĞLENCE VE LEZZET ŞÖLENİ!

Şık ve çarpıcı bir atmosferde enfes yemekler, seçkin şaraplar ve geceye renk katacak sürprizler…

Bağdat Caddesi’nin sevilen mekanlarından FooD&Co., birbirinden lezzetli yemekleri, seçkin şarapları, farklı müzikleri ve eğlencesi ile yılbaşı gecesini şölene dönüştürüyor!

FooD&Co.’nun yılbaşı özel menüsünde; iştah açıcı başlangıçlardan çeşit çeşit salatalara.. deniz ürünlerinden et yemeklerine.. makarna çeşitlerinden tadına doyulmaz nefis pizzalara.. ve tatlı çeşitlerinden seçkin şaraplara kadar oldukça zengin seçenekler bulunuyor.

Özel dekorasyonu ile içeride olmanıza rağmen dışarıdaymış hissi veren FooD&Co., 2011’i Bağdat Caddesi’nin coşkulu atmosferinde karşılamak isteyenleri, no: 350 Erenköy adresine bekliyor.

Menüsü

Meze tabağı
(Patlıcan Salatası, Muammara, Vişneli ve Portakallı Yaprak Sarması, Patetes Salatası, Girit Ezmesi, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık ve roka yaprakları)
***
Paçanga Böreği
***
Kabak Mücver
***
Kestaneli Hindi Sarma iç pilav ile
***
Özel Yılbaşı Salatası
***
Bal Bademli Parfe orman meyveleri ile
***
Sabaha Özel Çorba

Müzik / Eğlence

Yılbaşı varyete programı saat 21.00 'da başlayıp yeni yılın ilk ışıklarına kadar devam edecek . 9/8 lik ritimlerin havada uçuştuğu gece 00.00 ın ardından canlı dj performanları ve sürprizlerle ile devam edecekFooD&Co.’nun Yılbaşı program 21.00’da başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek…

21.00 – 00.00 / Sulukule Varyete
00.00 – Canlı DJ performansı ve sürprizler…


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara