Sunday, December 12, 2010

Fratelli La Bufala - Yılbaşı Gecesi ve Menüsü

FRATELLI LA BUFALA BU YILBAŞI DA SEÇKİN KONUKLARINI ÖZEL MÖNÜSÜ İLE AĞIRLIYOR

Fratelli la Bufala İstanbul, yılbaşı gecesi seçkin konuklarını benzerinin ancak Napoli’de tadılabileceği, sadece “yılbaşı gecesine özel” Akdeniz seçkilerinden oluşan mönüsü ile ağırlıyor.

İş, sanat ve cemiyet hayatının buluşma noktası haline gelen Fratelli la Bufala, İtalya’nın üç büyük gastronomi bölgesinden biri olan Napoli mutfağından yılbaşı için özel seçilmiş zengin spesiyallerini nezih ortamında kusursuz servisi ile sunuyor.

Levent’te yer alan mekanın geçen yıl hizmete giren “POMPEI BAR”ı farklı tasarımıyla dikkatleri çekiyor. Pompei’nin ilginç hikayesinin anlatıldığı barın özgün ambiansı eşliğinde, bar mönüsünde seçkin içkileri ve tadımlıklarıyla Fratelli la Bufala-Pompei Bar yılbaşı gecesine keyif katıyor. Lezzetli ve keyifli bir yılbaşı gecesi yaşatmak için Fratelli la Bufala konuklarını bekliyor.

FRATELLI LA BUFALA 2011 YILBAŞI MÖNÜSÜ

Menu’ di Capodanno

Antipasto misto

Il croccante alla Caprese, Il Carpaccio di Bufala, Souffle' di verdure (Domates, sızma zeytinyağı, taze fesleğen yaprakları ve kekik sosu eşliğinde pane edilip kızartılmış mozzarella peyniri, üzerinde taze radika yaprakları ve balzamik sos ile ince bufalo carpaccio dilimleri ve ızgara sebze suflesi.)

*****

Trittico di primi

Ravioli ai funghi porcini, Tagliolini alla Rosanna, Paccheri vegetariani (Kremalı porçini mantarı sosu eşliğinde porcini mantarı ve ricotta peyniri ile doldurulmuş taze ev yapımı ravioli, kiraz domates ve mozzarella sosu eşliğinde fırında mozzarella ile gratine edilmiş taze ev yapımı tagliolini makarna ve sote edilmiş karışık sebzeler, bufala mozzarella ve kiraz domates sosu ile Paccheri.)

*****

Secondo a scelta

Il Filé

Fırınlanmış patates ve güneşte kurutulmuş domates püresi ile ızgara bufalo filetosu veya;

Entrecote ai frutti di bosco

Balzamik sirke ve orman meyveleri ile hazırlanmış bufalo antrikot filetosu veya;

Il salmone alla brace

Haşlanmış sebzeler eşliğinde, ızgara edilmiş somon balığı.

*****

Dolce

Tiramisu (Stile Napoli tradizionale)

*****

Vini

2 bicchieri di vino di rosso o bianco

Fratelli La Bufala Yılbaşı Özel Mönüsü kişi başı 120 TL

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara