Friday, May 20, 2011

Cıvıl Cıvıl - Beykoz

Siz keyifle kahvenizi yudumlarken çocuğunuzun yakınınızda ve emin ellerde olduğunu bilmek istemez misiniz?

Cıvıl Cıvıl, tüm anne-babalara bu huzuru yaşatmak üzere kuruldu. Hem büyükler hem de 2-10 yaş grubundaki çocuklar, haftada 7 gün, saat 09:00-20:00 arasında cıvıl cıvıl saatler yaşıyor.

Küçükler için oyun parkı, büyükler için kafe olarak hizmet veren Cıvıl Cıvıl, çocuklarınıza ve size kaliteli zaman armağan ediyor.

Sadece çocuklar için değil, özellikle çalışan anne babalar için de Cıvıl Cıvıl'da olanaklar var. İş toplantıları, aile ve arkadaş toplantıları için de zengin menü ve özel ikramlarla hizmet veriyoruz. Türkiye'de ilk defa çocuklu iş toplantısı veya arkadaş toplantısı düzenleme olanağı sunuyoruz.

Cıvıl Cıvıl’da oyun ablaları gözetiminde, saatlik bakımdan doğum günü partilerine ve okul sonrası bakıma kadar pek çok hizmet veriliyor. Çocuklar açık ve kapalı oyun alanlarında özgürlüğün tadını çıkarırken, büyükler de isterlerse Cıvıl Cıvıl’ın kafesinde dinlenip keyif kahveleri eşliğinde gazetelerini ve dergilerini okuyabiliyorlar.

Cıvıl Cıvıl'da yüksek hızlı kablosuz internet vasıtasıyla, anne babalar isterlerse işlerinden de ayrı kalmayabiliyorlar. Hatta çocuklarından ayrı kalmak istemeyenler, iş toplantılarını ve aile toplantılarını dahi Cıvıl Cıvıl'da organize edebilirler.

Cıvıl Cıvıl’a gelen her çocuk, evine mutlu dönüyor. Aynı anda 20 çocuğa hizmet verebilen Cıvıl Cıvıl’da her çocuk için ferdi kaza sigortası yaptırılıyor.


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara