Tuesday, May 10, 2011

Saf - Beyoglu

Benzersiz bir lezzet deneyimi İstanbul'da 'yenilikçi ve sağlıklı bir mutfağı' keşfetmek isteyenlere kapılarını açan Saf, Avrupa'nın Şarap ve Martini Barı'na sahip ilk Organik Restoranı...

Saf, samimi bir ortamda menüleriyle sizlere benzersiz bir seçenek sunuyor. Martini Bar'da taze ve organik kokteyllerle yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

Saf Mutfağı Nedir?
Saf, İstanbul’un yaşam merkezlerinden Tünel’de, gündüzleri keyifli bir bistro, akşamları ise samimi bir akşam yemeği ortamıdır.

Dünyaca ünlü mutfak şefi Chad Sarno tarafından hazırlanan ‘yenilikçi’ menülerimiz sık sık güncellenir ve içeriğinde mevsimsel en taze ve organik malzemeler kullanılır.

Şeflerimiz ‘tadını damağınızda bırakacak’ çok çeşitli ve sayıda koku ve tatlarla muhteşem tabaklar hazırladılar. Kullandığımız ürünlerde mümkün olan en yüksek kaliteyi sağlayabilmek için Omercan Çiftliği gibi yerel üreticilerle yakın ilişki içinde çalışıyoruz.

Lezzetli, sağlıklı ve bitki bazlı bir mutfak için organik ürünler kullanıyoruz ve bu ürünlerin besin değerlerini kaybetmemeleri için çok özel yöntemlerle hazırlıyoruz. Saf mutfağının yemeklerinin hazırlanmasında çeşitli teknikler uygulanıyor.

Pişirilen yemeklerde, pişirme esnasında 48 derecenin üzerine çıkılmıyor. Böylece hazırlanan yemek sağlıklı olma özelliğini koruyor ve enerji veren enzimlerini kaybetmiyor. Mutlaka tadın ve farkı hissedin!


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara