Tuesday, May 3, 2011

Işıkhan Restaurant - Maltepe

Tescilli Adana Kebapçısı olan Işıkhan Restaurant Et ve Kebap; İDEALTEPE sahil yolunda sizlerin beğenisine sunduğu zengin içerikli, lezzetli mönüsü ve şık atmosferi ile hizmet vermektedir.

160 kişi kapasiteli kapalı salonları, 70 kişilik yaz bahçesi, 2. Ve 3. Katında bulunan 140 kişi kapasiteli terasları ile “Prens Adaları” ve gün batımını izleyebileceğiniz, şehrin gürültüsünden uzakta konuklarını yöresel güneydoğu lezzetleri ile keyifle ağırlamaktadır.

Grup rezervasyonları, özel yemekli toplantılar ve davetlerde ev sahipliğini mükemmel hizmet mantığıyla kusursuz uygular. Ayrıca, catering ve paket servis hizmet yelpazesinin önemli unsurlarındandır. Güneydoğu Anadolu'nun damak tadından vazgeçemeyen, özellikle; gerçek Adana Kebabı’nın lezzetini arayanlar için vazgeçilmez bir adrestir “IŞIKHAN RESTAURANT

Her gün 11.30 / 24.00 saatleri arasında hizmet veren Işıkhan’da meşhur adana kebabının yanı sıra Işıkhan’a özel etli kebap ve diğer kebap çeşitleri, Edirne usulü yaprak ciğer, çiğ köfte, incik ile zenginleştirilmiş “Perde Pilavı”, Mardin tava gibi lezzetler de sunulmaktadır. Kebapların ve et yemeklerinin yanında arzu edebileceğiniz zengin, alkollü – alkolsüz içecek seçenekleri bulunmaktadır.

Işıkhan itina ile seçilmiş profesyonel hizmet ekibi, zevkle hazırlanmış dekorasyonu, farklı atmosferi, ferah oturma düzeni, yüksek seviyedeki konuk ağırlama kapasitesi ve kalitesi ile İstanbul Lezzet Evreni’nde hakkıyla yerini almıştır. Bu keyfi yaşatmak için siz değerli misafirlerimizi Işıkhan’a bekliyoruz.


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara