Monday, May 2, 2011

Dulcinea - Taksim

Dulcinea sanatı, eğlenceyi ve lezzeti aynı çatı altında topluyor. Salon Oda Mutfak konseptiyle hizmet veren mekan İstanbul kültür, sanat ve eğlence sektörüne getirdiği farklı solukla dikkat çekiyor. Düzenlediği konserler, partiler,tiyatro oyunları, görsel şovlar ve performanslar ile müzik, eğlence ve görsel sanatların ayrıcalıklı mekanı dulcinea, Çağdaş Akdeniz Muffağıyla da damak zevkine düşkün konuklarına müthiş lezzetler tattırıyor.

Dulcinea SALON’un cafe restoran kısmında birbirinden lezzetli yemekler yiyebilir, barda güzel bir içki eşliğinde sohbet edebilirsiniz. Dj’lerin çağdaş müzik anlayışıyla performans gerçekleştirdikleri SALON’un sıcak ortamında dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Üstelik SALON’da cumartesileri birbirinden ünlü djler müzik yapıyor.

Bir oturma odası prensibi ile dizayn edilen dulcinea ODA, İstanbul kültür sanat ve eğlence dünyasında ayrıcalıklı bir mekan. Çok amaçlı kullanımlar için tasarlanan ODA, katılımcı ve paylaşımcı bir şehir kültürünü oluşturmayı hedefliyor. ODA’da konser, sergi, performans, workshop, şirket özel yemekleri gibi etkinlikler gerçekleştirilirken mekan davet, defile, özel gece ve organizasyon, parti için sadece “size özel” hale geliyor. dulcinea’nin bodrum katında yer alan ODA bölümü yeni fikirlerin buluşma noktası olma özelliği de taşıyor. dulcinea ODA, Cuma geceleri yeni oluşumların performanslarına evsahipliği yapıyor. dulcinea ODA’da Cuma geceleri müzikalitesi güçlü, yenilikçi, farklı soundlar ve tarzlara sahip birçok grup ilginç konseptler ile canlı performanslar gerçekleştiriyor ve müzikseverlere unutulmaz geceler yaşatıyor. Cumartesileri Groove In The House geceleri kapsamında dulcinea ODA, yerli ve yabancı birçok ünlü ismi misafir ediyor. Sabaha kadar süren “Groove in the house” partilerinde İstanbul, Paris, Londra, New York gecelerinin devinimlerini yaratan müzisyenler dulcinea’nın ODA’sında performanslar gerçekleştiriyor. dulcinea ODA, son dönemde ise Fransız Groove’unun önemli isimleri Dj Max Cherry, Dj Spider ve Dj Joakimi ve Latin Tribal Party’de ise aka Joyvan’ı misafir etti ayrıca çok ses getiren ve bir ilk olan elektronik müzik ve çingene-roman müziğini biraraya getiren Teknoroman’a ev sahipliği yaptı.

dulcinea’da Teras’a yaz geldi

Uzun kış günlerinde dulcinea SALON’un asma katı olan teras bölümü yazın gelmesiyle kapılarını açtı. Kadife minderli ahşap koltukları, sivri köşeli sehpaları ve üstünde gazete ve dergilerin bulunduğu ahşap büfesiyle teras oturma odası rahatlığı sunuyor. Renk renk çiçekler içerisindeki teras sakin ve serin bir ferahlatan bir içki eşliğinde gerçekleştirilen akşamüstü sohbetleri için ideal. Geceleri ise rahat bir koltukta yaz mönüsünden frozen meyveli içkilerden birini örneğin frozen maragaritayı denemenizi tavsiye ederiz.


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara