Tuesday, June 28, 2011

Beyaz Konak Cafe & Restaurant - Kadıköy

Beyaz Konak, Kadıköy'de kendisini keşfetmenizi bekliyor.
Beyaz Konak, Kadıköy Hasanpaşa'da Söğütlüçeşme metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde, civarında özel ve belediyeye ait otoparklar mevcut.
170 yıllık tarihi kucaklayan bir konak içerisinde modern dekorasyonu, ruhunuzu dinlendirecek müzikleri ile ve yepyeni bir konseptle sizi karşılamaya hazır.
Beyaz Konak, hem zevkle dekore edilmiş sıcak iç mekanıyla hem de kapalı ve açık bölümleri bulunan yüzyıllık ağaçlar altındaki büyük bahçesi ve 150 kişilik kapasitesi ile hizmetinizde.
Taze ürünlerle hazırlanmış leziz bir kahvaltıyı takiben, usta şefimiz Ahmet Öylek'in Beyaz Konak'a özel tariflerle hazırladığı en güzel sıcak ev yemeklerini, dünya mutfağından örnekleri, et ve balık yemeklerini, makarna, salata, sandviç ve tatlıları yerken bir taraftan da bitki çayı çeşitlerimizi, espresso, capuccino veya filtre kahvenizi içerek siz ve dostlarınız lezzetle tarihi birleştiren bu mekanda çok keyifli dakikalar geçireceksiniz.
Çalışanlara yönelik hızlı ve doyurucu fix menümüz ve alakart menü seçeneklerimiz ile siz müşterilerimizin ofis ortamından uzaklaşıp keyifli bir mola verebileceği hızlı servisimizle güleryüzlü bir ortam sunuyoruz.
Çok zengin bir içecek menüsüne sahip mekanımızda içeceklerinizi yudumlarken ayrıca nargile, tavla ve 4000 yıllık Go oyunu keyfini de yaşamanız mümkün.
Şehrin içinde ama şehrin gürültüsünden soyutlanmış mekanımız şimdilik sabah 09:00 ile akşam 22:00 arasında hizmetinizde.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara