Sunday, June 5, 2011

Hush Restaurant Bar - Kadikoy

İtalyan-İspanyol ağırlıklı Akdeniz Mutfağı menüsündeki lezzetli seçeneklerle ruhunuzun doyduğunu hissedecek; öğle, iş çıkışı, gece eğlence öncesi-sonrası yiyecek ve içecek beklentinizin hakkı verilerek karşılanacak. Tek başınıza laptopunuzu alıp kahvenizle rahatça zaman geçirebilir ya da arkadaş gruplarınızla etkinliklerinizi düzenleyebilirsiniz.

Alanın alt katında yer alan, her ay Türkiye’den ve yurt dışından çağdaş sanatçıların sergilerine ev sahipliği yapan Hush Gallery’de kasıntısız sanatla tanışma şansını da her geldiğinizde mutlaka deneyimlemelisiniz.

Kuşkusuz Hush’ın en has mucizesi tabi ki iyi müzik. Cuma ve Cumartesi DJ setleriyle coşabilir ve aylık program çerçevesinde yerli-yabancı alternatif müzik performanslarının deneyimlerine kendinizi ortak edebilirsiniz.

Üç katlı beyaz tarihi bir ahşap köşkte kurulan Hush’ın orijinal kimliğinin izleriyle alanın her köşesinde karşı karşıya gelme olasılığınız fazlasıyla heyecan verici ve arka tarafta kalan büyüleyici sote bahçesi de alanda en çok vakit geçirmek isteyeceğiniz yer olma konusunda iddialı. Bu mimarideki bir tarihi eserin yaşayan bir alana dönüşmesi Hush’a ayrı bir değer katıyor.

Kadıköy’ün kalabalığından uzaklaşıp Süreyya Operası' na doğru yaklaştığınızda yolunuza çıkacak Hush’la tanışmayı ertelemeyin…sadece iyi vakit geçirmek için.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara