Tuesday, June 21, 2011

Saf-Akatlar - Besiktas

Hayatı zinde ve keyifli yaşayın! Türkiye'nin en büyük spor merkezlerinden Club Sporium Akatlar'da yer alan Hayal Kahvesinde Saf'ın yezzetli ve hafif yemeklerini mutlaka tadın. Spor yaptıktan sonra veya rahatlatıcı bir yüzmenin ardından size sunacağımız lezzetli olduğu kadar sağlıklı taze organik yiyeceklerle yeniden enerji bulacaksınız.

Hayal Kahvesi'nin şık bistrosunda nefis başlangıçlardan atıştırabilir, yenilikçi bir yemeğin tadına varabilir ve hatta suçluluk duygusu hissetmeden tatlı yemenin keyfini sürebilirsiniz. Taze ve fonksiyonel meyve suları, zengin içerikli ve lezzetli, sütsüz milk-shake'ler veya taze meyve, bitki ve ev yapımı likörlerle hazırladığımız organik kokteyllerimizden biriyle havuz başı keyfinizi sürebilirsiniz.

Hayal Kahvesi Bistro'daki Saf menüsü, dünyanın en ünlü çiğ mutfak şefi Chad Sarno ve organik şarap uzmanı ve tam bir karışım ustası Joe McCanta tarafından hazırlandı. Bistroda yemek yerken veya havuz barda serinlerken Saf Akatlar zinde ve keyifli yaşamı ayağınıza getirecek.


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara