Tuesday, June 28, 2011

Harem Cafe & Brasserie - Levent

Harem, yemyeşil bahçesiyle yorucu kent yaşamından kaçıp sığınabileceğiniz bir cennet. Pazar sabahlarınızı lezzetli kahvaltılarla renklendiriyor. Öğlenleri hafif ve sağlıklı bir salata ile günün devamı için enerjinizi yeniliyor.
Akşamları ise günün yorgunluğu leziz bir yemekle, tatlı ve kahve eşliğinde bitmesini istemeyeceğiniz sohbetlerle atılıyor.
Plazalarda, masa başında, doğaya hasret geçirilen saatlere inat, bir öğle kaçamağında, ya da günün sonunda doğayla tekrar buluşuluyor. Kaotik şehir yaşamından, kısa bir süre olsa bile uzaklaşmak çok kolay. Harem’in kapıları, Levent’te, haftanın her günü sizin için açık.
Harem’in iç mekanı 25, bahçesi ise 75 kişiyi ağırlayabilecek kapasitede. Menü, Türk, Fransız, İtalyan ve Osmanlı mutfağının seçkin lezzetlerinden oluşuyor. Ekmekler, mutfaktan taze taze çıkıyor ve masanıza halis Ayvalık zeytinyağları eşliğinde getiriliyor. Harem’in bahçesi ise adeta bir kaçış noktası. Bambu ağaçları, palmiye, erguvan, Rhododendron çiçekleri ile mis kokulu yasemin ve hanımeliler, Harem’in hasbahçesinin kokularını masanıza taşıyor.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara