Wednesday, June 15, 2011

Yenikoy Yelken Restaurant - Yenikoy

Lezzete Yelken Açmaya Devam!

Kurulduğu 1989 yılından itibaren İstanbul’un vazgeçilmez lezzet noktalarından biri olan ünlü deniz ürünleri restoranı Yeşilköy Yelken, 3 sene önce Yeniköy'de açtığı mekanda Boğaz'ın en seçkin tatlarını benzersiz inceliklerle sunmaya devam ediyor. Yeniköy Yelken merkezi ve seçkin lokasyonuyla Boğaziçi’nin en güzel manzaralarından birine bakıyor.

Geleneksel lezzetlerin yanısıra yaratıcı ve sürekli yenilenen menüsüyle de misafirlerine yeni süprizler sunan Yelken’in yeni dekorasyonuda beğeni topluyor. Bu özellikleriyle Yeniköy Yelken, İstanbul’da özel bir kitlenin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.

Paella, deniz mahsulleri linguini, sütte karides, balık mantısı ve levrek dolma Yeniköy Yelken’in misafirlerinin müdavimi olduğu seçkin ve benzersiz lezzetlerden sadece birkaçı... Yemekten önce aperatif alınabilen şık bir bar, ardından ister kapalı salonda, ister denize sıfır açık mekanda bir yemek.... İstenildiği takdirde ikinci katta diğer misafirlerden bağımsız olarak çok özel yemekler ve organizasyonlar gerçekleştiriliyor.

İşte Yelken’de bu manzaraların hepsine ve daha fazlasına şahit olunuyor. Özellikle yurtdışından gelen turistler ve misafirlerin büyük ilgi odağı haline gelen mekanın servis kadrosu da güçlü yönlerinden.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

2 comments:

  1. Hello,

    Dear webmaster, I visited your blog is excellent, I would love to have it in my links on my web page sites of Paris, so my visitors can visit you too.

    And you ask me a link to my websites and so benefit both more visits.

    I await your response.

    Regards

    Jackie Silva

    ReplyDelete

Bu Blogda Ara