Monday, June 13, 2011

Well-Q Brasserie - Cekmekoy

Çekmeköy'de Yeni Lezzet Noktası WELL – Q BRASSERIE

Dünya mutfaklarından özel lezzetler, Akdeniz mutfağından hafif ve sağlıklı tarifler ile Türk mutfağının eşsiz tatlarını buluşturan Well–Q Brasserie lezzet severleri bekliyor!!

Anadolu Yakası'nın yeni çekim merkezi Çekmeköy'de, villaların arasında gizli bir lezzet noktası olan Well -Q, dört mevsim boyunca 250 kişilik kapalı alanı ile büyük kış bahçesinde, 150 kişi kapasiteli yemyeşil açık alana sahip yaz bahçesi ile seçkin konuklarına 'özledikleri' hizmeti vermekte.

Mimari tasarımı, şehrin kalabalık dokusu içinde doğayı unutturmayacak bir mekan yaratmak fikrinden hareketle gerçekleştirilen Well–Q Brasserie'de ahşap, cam, doğal taş malzemeleri birbirine karşı denge oluşturacak şekilde kullanıldı. Tüm detaylarda ev rahatlığı ön planda tutularak günün her saatini keyifle geçireceğiniz bir mekan yaratıldı.

Menüsü ile dünya mutfaklarından muhteşem tatları, lezzet tutkunlarının ruhlarını ısıtacak.

Yufkaya sarılmış Karides Şişler, Tortilla arasında Barbekü Soslu Köfte Wrap, Patlıcanlı ve Etli Penne All Arrabbiata, Cafe De Paris, Nar Ekşili Izgara Levrek Fileto aperatifler ve ana yemeklerden sadece bazıları.

Elbette çocuklar unutulmadı; Mini Tortilla arasında Tavuklu Wrap, bir Amerikan klasiği Hot Dog, farklı sos tercihleri ile Mini Burgerler çocukların lezzetli eğlencesi haline gelecek.

Damaklarınızda unutulmayacak tatlar bırakan tatlılarda ise; İtalyan Usulü Çikolatalı Sufle, Creme Brulee, Cheesecake, Waffle, Dondurmalı İrmik Helvası ve Fondüler sadece bir kaçı…

Hafta sonları ve hafta içi sunacağı uzun kahvaltılarda ise yöresel lezzetler , ev yapımı reçeller , Well-Q fırınından çıkan geleneksel tatlar ile siz haftanın yorgunluğunu atarken çocuklarınız da Kids Clup ta eğlenceli saatler geçirecekler.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara