Thursday, February 24, 2011

Itsumi-Reina

Japon yemeklerinin özü, 5 temel lezzete dayanır; şeker, tuz, sirke, soya sosu ve miso. Eski Japon aşçılarının becerisiyle bu 5 temel lezzet, Japon yemeklerinde 5 temel tada dönüşmüştür. Bu temel tatlar tıpkı Türk mutfağındaki gibi tatlı, ekşi, tuzlu, acı ve baharatlıdır. İşte restoranımızın adındaki "ITSUMI" bu 5 temel Japon tadının simgesidir. Bizler, bu geleneksel tatlara sadık kalarak, yiyeceklerin doğal lezzetini bozmadan Japon yemeklerinin keyfine varabilmeniz için Itsumiyi sizlerle buluşturuyoruz.
Modern Japon tasarımlarıyla bir ilke imza atan Itsumi,japon kültürünü Türk misafirperverliği ile birleştirerek,tüm konuklarının büyük ilgisini toplamaktadır.Itsuminin mutfak şefi olan Shunichi HORIKOSHI'nin hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler sizleri bekliyor.



Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara