Tuesday, February 8, 2011

Mori Sushi - Süzer Plaza

Mori Sushi’nin yeni adresi Süzer Plaza… Mori Sushi, dünyanın en gözde mutfaklarından Japon mutfağının yansımalarını modern şehir yaşantısına taşıyor. Sushi’yi Türk damak zevkiyle birleştiren Mori Sushi, size Etiler Mayadrom’dan sonra şimdi de İstanbul’un en seçkin mekânlarından Süzer Plaza’da yemek yemenin ayrıcalığını yaşatıyor.
Lezzetin yanında sushi’lerin tabağa yerleştirilmesinin de büyük önem taşıdığı Japon mutfağının estetiği, Mori Sushi’nin şık tasarımıyla harmanlanınca yemekten aldığınız keyif kat kat artıyor…
Tüm sushi’ler sipariş üzerine sushi bar’da yapılıyor… Mori Sushi’nin mutfak şefi Wee, dünyada bir trend haline gelen ve Japon mutfağının en çok sevilen yemeği 'sushi'yi, damak tadımıza çok uygun bir lezzetle İstanbullu sushiseverlerin beğenisine sunuyor. Tüm sushi’ler sipariş üzerine sushi bar’da anında yapılıyor ve malzemeler her gün tazeleriyle yenileniyor.
Mori Sushi’nin lezzetli, besleyici ve sağlıklı ürünlerden oluşan menüsü, uygun fiyatla, sayısız alternatif sunuyor. Restoranın menüsü, Sushi menü ve kitchen menü olarak iki kısımdan oluşuyor. Japon mutfağının diğer geleneksel tatlarını da ayağınıza getiren Mori Sushi’de, Sake Carpaccio (Somon), Ebi Tempura, Mori Style Spring Roll, Kyoto California, Mori Ebi Roll ve Mori'nin en spesiyal lezzeti Maguro Tartar’a kadar en çok sevilen lezzetleri bulabilirsiniz.
“Private loca” ayrıcalığını yaşayın…
Mori Sushi, klasik bir Japon restoranı yerine, herkesin rahatça gelip sushi yiyebildiği keyifli atmosferi, fusion-zen tarzı dekorasyonu, Japon el sanatlarının en güzel örneklerinden bonsai ağaçlarıyla süslü masaları, Uzakdoğu’nun otantik çadırlarından esinlenilerek bambu dallarıyla etrafı sarılmış private localarıyla Süzer Plaza’da sizleri ağırlıyor. Japonların derin ve köklü bir şekilde doğaya olan hayranlıkları göz önünde bulundurulursa yemeklerinin görünümüne verdikleri bu değer kolayca anlaşılıyor. Bir tablo güzelliğinde olan sushi’lerde de estetik ön planda... Mori Sushi zengin bir görsellik içeren ve derin bir kültürün ürünü olan sushi’lerin tabağa dizilmesi âdeta bir tören havasında gerçekleşiyor. Yemekte çatal, bıçak yerine 'chopstick' adı verilen çubuklar kullanılıyor. Ayrıca, Mori Sushi’nin en özel kokteyli olan Mr. Mori, nar suyuna votka karıştırılıp mevsim meyveleri ve nar taneleriyle süslenerek uzun ince cam bardaklarda servis ediliyor.
Farklı yemek kültürleri ve yaşamdan keyif alan herkesi bir araya getirmeyi amaçlayan Mori Sushi, haftanın her günü 12.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
2008 yaz sezonunda Bodrum, Çeşme ve Sortie de de açılacak olan Mori Sushi, kaliteli servisi, şık atmosferi ve eşsiz damak tadlarıyla konuklarına modern Japon mutfağını Türk damak tadına uygun şekilde sunmaya devam edecek.
Evlere, iş yerlerine ve kalabalık davetlere de sushi catering hizmeti veren Mori Sushi’ye sizleri de bekliyoruz…


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara