Thursday, February 24, 2011

Karadabalık - Ulus - Etiler - Levent

Bir”gruppo” işletmesi olan “Karadabalık”, İstanbul genelindeki irili ufaklı balıkçılardan farklı, butik ve özel bir balıkçı.
Misafirlerine Cunda Adası balıkçılarının tuttuğu yöreye has balıkları taptaze sunmak için Cunda-İstanbul arası özel bir ulaşım hattı oluşturan “Karadabalık”, taze deniz ürünlerinin yanı sıra , Kazdağları’nın eteklerinden toplanılan taze yöresel otları ve dağ kekiklerini, taze sebzeleri Edremitli Sabir Ertür’ün ve Cundalı Hüseyin’in saf sızma zeytinyağları ile yöreye haz mezeler olarak sunacak.
Karadabalık”ta ayrıca Karadeniz’in soğuk sularının lezzetli mevsim balıklarını da bulacak misafirler, her gün yenilenecek meze dolabında sıcak ve soğuk 35 civarında mezeyi görerek seçebilecek.
İstanbullu balık severlerin pek de alışık olmadığı; her gün yenilenecek menüsü sayesinde “Karadabalık” misafirleri, sürekli yenilenen günlük mezelerin ve taze balıkların porsiyon ve kg fiyatlarını siparişlerini vermeden önce görebilecek. Taze balıkların meşe odunu ateşinde ızgara edileceği “Karadabalık”, orjinal yöresel tatlara, fiyat/kalite dengesine, sıcak ve samimi servise önem veren; zeytinyağı, taze balık ve rakı sevenleri bekliyor.
Yemeklerimizde binde 8 asitli Edremit Sabit Ertür ve Cundalı Hüseyin’in Sızma yağlarını; Kazdağlarının taze kekiklerini, otlarını Cunda Ada Mandıranın süt ürünlerini ve salatalarımızda Ayazağalı Sebzeci Mehmet’in günlük toplanan rokalarını kullanıyoruz.


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara