Tuesday, February 8, 2011

Oh la la Cafe - Galatasaray - Beyoğlu - Taksim

Beyoğlu’nun en hareketli sokaklarından biri olan Fransız Sokağı etkileyici görüntüsünün yanı sıra birbirinden kaliteli mekanlarla da eğlencenin adreslerinden biri... Fransız Sokağı’nda yer alan şık mekanlardan Oh-La-La’da atmosferiyle dikkat çekiyor. İstanbul gece hayatında pek çok mekanın işletmeciliğini üstlenen Solmaz Sporel’in işletmeciliğini yaptığı mekan servisinden birbirinden lezzetli yemeklerine, müziğinden sıcak atmosferine kadar farklı bir mekan yaratmayı amaçlamış. 70 kişilik cafe-restaurant'da öğlen yemeklerinde bir şeyler atıştırmak için, iş toplantılarınızı yapmak için, romantik bir akşam yemeği için oldukça uygun.
Çarşamba-Cuma ve Cumartesi canlı müzik ile konuklar keyifli saatler geçirebilirler. Cumartesi geceleri ise W.Cubanos adlı Kübalı grup ile dans edip, eğlenebilirsiniz.
Oh-La-La Cumartesi günleri soğuk füme Tabağı, ara sıcak, salata, ana yemek (et, tavuk), tatlı ve sınırsız içkiden oluşan bir mönüyle konuklarına hizmet veriyor.
Fransız Sokağı’ndaki diğer mekanlara göre oldukça büyük bir dans pistine sahip olan bu mekan muhteşem yemeklerinin yanı sıra servisiyle de konuklarını keyifli bir akşama davet ediyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız. 

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara