Thursday, February 24, 2011

Milo - Beyoğlu - Taksim

İstanbul eğlence hayatının merkezi olan Beyoğlu’nda; sanat, sinema ve müziğin buluştuğu en önemli sokakta; 150 yıllık tarihi Hanif Han’da; eğlence hayatına dair aradığınız ve özlediğiniz her şeyi bulabileceğiniz yeni bir mekan açılıyor: MILO...
Yerleri ve duvarları süsleyen İznik çinileri ve el yapımı tavan işlemeleri ile tarihi dokusu hiç bozulmadan günümüze kadar korunan mekanda, en iyi müzikleri en iyi DJ’lerden dinlerken, kendinizi kırmızının cazibesi ile yaratılmış, özlediğiniz kulüp gerçeğinin tam ortasında sınırsız eğlencenin içinde bulacaksınız.
MILO’da house, R’n’B, hip-hop, funk, groove, broken beat tarzı müzikleri ve dünyanın önemli yabancı DJ’lerini dinlemek mümkün olacak.
MILO, her ay Amsterdam ve New York’dan gelecek olan dünyanın önemli Dj’leri ile, ayın iki haftası Dj U.F.U.K’un elektronik seti eşliğinde özel canlı performans showları ile en iyi, en yeni, en populer, en unutulmaz müzikleri sunuyor.
Saat 20:00’de lounge kıvamında başlayan geceler, ilerleyen saatlerde yerini temposu yüksek eğlenceye bırakıyor. İki ayrı bar ve iki özel locası da bulunan mekana hafta sonları ve event günleri bir içki dahil olmak üzere giriş ücretli.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara