Tuesday, February 8, 2011

Le Petit - Ansen 130 - Meşrutiyet Caddesi - Tünel - Taksim

Le Petit Bistrot Tünel’de Açıldı…
Tipik bistro yemekleri ve ambiyansı ile İstanbul’un Downtown’u olma yolundaki Beyoğlu-Tünel'de yepyeni bir Fransız Bistro’su olan “Le Petit Bistrot” açıldı.
Öğlenleri sıkıcı iş hayatından bir nebze olsun kopmak isteyenlerin, yoğun ve stresli çalışma ortamından kaçış arayanların, tamamıyla taze ve mevsimsel ürünler kullanılarak hazırlanan klasik Fransız yemeklerinin doyumsuz tadına varıp şarabını da yudumlamak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacağından emin olduğumuz “Le Petit Bistrot”dan; sizlerin de vazgeçemeyeceğinizden eminiz.
Le Petit Bistrot zengin yemek seçeneklerini, oldukça sade ve şık bir ortamda, kusursuz bir servis ile sizlere sağlıyor. Burak “Bubu” Akkök ve Cem Bursalı’nın dünyada sayısız örneği bulunan bistroların bir benzerini İstanbul’a kazandırma fikri bu şirin bistro ile tanışmamızı sağladı.
Burak Akkök’ün yılların verdiği işletme tecrübesi ve mutfakta da Cem Bursalı’nın yaratıcı kişiliği Le Petit Bistrot’nun İstanbul’da farklı ve kalıcı bir mekan olacağını bize hissettiriyor.
Le Petit Bistrot”nun menüsü bistro tarzının vazgeçilmez tatlarından olan Soğan Çorbası, Steak Frites au Poivre (Biberli Bonfile), Entrecôte Béarnaise (Béarnaise soslu Antrikot), Moules Marinière (Okyanus Midyesi) ve Tarte Tatin gibi klasikleşmiş lezzetleri sizlere sunuyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız. 

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara