Thursday, February 10, 2011

Wagamama - İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi - Levent

İstanbullular dünyanın en farklı restoranlarından biriyle tanışmaya hazırlanıyor. Tüm dünyada "noodle uzmanı" olarak bilinen Wagamama, Kanyon Alışveriş Merkezi'nde hizmete girdi. Japonların dokuz ülkede şubesi bulunan Wagamama zincir restoranı Türkiye'deki ilk şubesini Mayıs'ta Levent'teki Kanyon Alışveriş Merkezi'nde açtı. Wagamama'nın kelime anlamı "yaramaz çocuk". "Yaramaz Çocuk sizi şımartmaya geliyor" diye tanıtımlara başladılar bile.
Japon Alan Yau tarafından lezzetli, besleyici ve taze gıdaları, sade bir ortamda sunmayı amaçlayarak kurulan Wagamama, fast food restoran dalında bir dünya markası. İlk şubesi 1992 yılında Londra'da Bloomsbury'de açıldı. Sonra başta İngiltere olmak üzere, Belçika, Danimarka İrlanda, Avustralya, Dubai, Hollanda, Yeni Zelanda'ya yayıldı. Şimdi 60 restoranı var. Mayıs ayında açılan İstanbul şubesi ile ülke sayısı dokuza, restoran sayısı da 61'e çıktı.
İstanbul Wagamama'nın, özel konsepti ve iç mekan tasarımıyla tüm dünyadaki yaklaşık 60 Wagamama arasında en dikkat çekici restoran olacağı belirtiliyor. Wagamama'nın keyifli ve eğlenceli ortamı başka hiçbir restoranda yok. Wagamama benzersiz bir yaşam alanı aslında; burada yaşantınıza değil, günün koşuşturmacasına ara vererek sağlıklı ve besleyici bir yemek yiyorsunuz.
Taze taze hazırlanan ve dumanı üzerindeyken servis edilen Wagamama lezzetlerinin arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Geniş ve uygun fiyatlı mönüsüyle her türlü damak zevkine hitap eden wagamama, yemek ve yaşamdan keyif alan herkesi bir araya getirmeyi hedefliyor.
Restoranda İngiltere'deki merkezden özel olarak gelen şefler ve servis elemanları da açılış dönemi boyunca görev yapacak. Bu nedenle gerçek wagamama ruhunu yaşayacaksınız. Mönüden tasarıma kadar her şey orijinal ama İstanbul'a özel ve İstanbul gibi eşsiz. Geniş ve ferah mekanı, herkesin bir arada oturduğu sıra tarzı masalarıyla wagamama bugüne kadar benzerine rastlamadığınız bir konsepte sahip. Hemen hatırlatalım, sağlıklı ve besleyici yiyecekler sunan Wagamama restoranlarında sigara içilmiyor.


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara