Wednesday, March 30, 2011

Cafe Zone - Nisantasi - Macka

Nişantaşı semtinin havasını solumayı seven gençler, bu semtte baba yadigarı apartmanlarda yaşayan eski İstanbullular ve Nişantaşı'nda çevre civar etkinlikleri takip eden her sanatsever CAFE ZONE'u bilir.


50 kişilik yaz bahçesi, 80 kişilik kapalı alanı ve güler yüzlü elemanlarıyla Nişantaşı'nın gözde mekanlarından biridir Cafe Zone. İşletmecisi Yıldırım Başeğmez’e göre Cafe Zone 'hayatta verilen bir keyif molasıdır'.

Cafe Zone’de mönü mevsimsel olarak sürekli değişir. Mutfak mevsime göre tüketilen sebze, meyve ve içecekler ile her dem tazedir.

Cafe Zone yumuşak huylu dekorasyonu ile uzun uzun yenen yemeklere, keyifli sofra ve sohbetlere ev sahipliği yapar. Gün içinde çalışmadan geçirilecek bir saatlik bir kaçamak şarttır. Cafe Zone öğle yemeğinize kısacık ama neşeli bir tat katar. Aşçımızın ISPANAKLI KÖFTE'si size gün bitinceye kadar güç verir ve SICAK ÇİKOLATA SUFLESİ sizi neşeyle gülümsetir.

Bazen hem gözden uzakta olmak özlenir hem de tüm lezzetlere yakın olmak istenir. İşte tam o anda Cafe Zone size zengin mönüsüyle eşlik eder ve size lezzetli bir akşam yemeği sunar. Aşçımızın BEĞENDİLİ BÖREĞİ ve BİBERLİ BONFİLE CARPACİO böyle bir akşamı renklendirir ve sizi dinlendirir. Özel yemekleriyle Cafe Zone bazen sizi az sonra izleyeceğiniz tiyatro oyununa, gezeceğiniz bir sergiye veya dinleyeceğiniz özel bir konsere hazırlar.

Şef aşçımızın özel tarif ve sunumuyla ŞAŞLIK yemeği hem günün yorgunluğunu unutturur hem de duyularınızın pasını açar.


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

1 comment:

  1. Yummyadvisor'da birçok iyi restoran buluyorum. Türkiye çok sayıda yerel restoran var. Ve menüleri, adresleri ve telefonunu gösterir.

    ReplyDelete

Bu Blogda Ara