Wednesday, March 30, 2011

Why-B - Maslak

Farklı bir lezzet, özgün bir mekan arayanlar yeni bir adreste buluşuyor...


Why-B Maslak Açıldı!

Tike Grubu'nun, genç, dinamik ve sağlıkl yaşamı lezzetle buluşturduğu Why-B restaurant zincirlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz Şubat ayında açılan Why-B Maslak Şubesi, kırmızı-bej renklerde modern ve minimal dekorasyonu, birbirinden lezzetli yemek, tatlı ve kahve çeşitleri ile çevredeki iş merkezlerinin gözdesi haline geldi. Özellikle bölgedeki iş merkezi ve plaza çalışanlarının buluşma yeri olan Why-B Maslak; ev ve iş merkezlerine paket hizmeti de sunuyor. Why-B'de farklı bir uygulama ile iş yerleri için tasarlanmış özel toplantı menüsü hizmeti de var.

Farklı bir konsepte sahip mekanda; yemek dışında brownie, cheese cake, tiramisu gibi tatlılar ve John's Cafe'nin kahveleriyle keyif yapabilir, çok satanlar, yeni çıkanlar, iş dünyası, yemek kategorilerine ait kitapları inceleyerek satın alabilirsiniz.

Philadelphia usülü cheese steak ve balık severlere lakerdalı sandviç mekanın spesiyalleri... Taze sıkılmış meyve suları, hafif ve sağlıklı yemek seçenekleri arasında baget, panini ve lavaş ekmeğinde yapılan dürümler; salatalar; pizzalar...


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara