Wednesday, March 30, 2011

Servato - Taksim

Eğlence ve lezzet dünyasının yeni adresi Servato, 4 Mayıs'ta Taksim Sıraselviler Caddesi'nde açıldı. Servato, tüm katlardan görülebilen deniz manzarası ve özellikle geceleri bir tablo gibi görünen Kız Kulesi manzarası görenleri büyülüyor.


Taksim Sıraselviler’deki altı katlı Servato binasının en üst katında bir akşam yemeğiyle başlayıp birinci katındaki barında gecenizi sonlandırabilirsiniz. Canınız çekerse tüm ara katlara uğrayarak, hiç dışarı adım atmadan beş farklı mekan gezmiş olabilirsiniz.

6 katlı ve 100 yıllık tarihi binadan hizmet veren Servato'nun bünyesinde 2 klüp, bir cafe-bar, bir Rum Meyhanesi, bir restoran ve teras bulunuyor.

Servato, kulüplerinde müziğin en iyisi, Rum Meyhanesi'nde meze ve buzuki eşliğinde Rum müziği, restoranında dünya mutfağından lezzetli örnekleri ve terasında eşsiz İstanbul manzarasıyla oldukça iddialı bir mekan. Pazar günleri terasında yapılan brunch'ları ve farklı lezetleri bünyesinde barındıran mutfağı ile bu yazın en popüler mekanları arasında yerini aldı bile!

Manzaranın en güzeli üst kattaki restoran... Hava karardıktan sonra giderseniz Üsküdar ışıklarını, Kız Kulesi’ni ve Beşiktaş Üsküdar arası gidip gelen motorları izleyebilirsiniz.


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara