Friday, July 29, 2011

Aurapera - Taksim

Aura Pera, atmosferiyle diğerlerinden ayrılan, Beyoğlu'nun pozitif aurasının toplandığı bir mekan. Servis, mutfak ve müzikten oluşan 3'lü halkanın her birinde üst kalitenin hedeflendiği mekan, bar, kafe-restoran ve terasıyla 4 katta hizmet veriyor. Etkileyici iç tasarımıyla dikkat çeken Aura Pera, kaliteli müziği, seçkin pub mönüsü, zengin içki çeşitleriyle konuklarını kentin boğucu havasından uzaklaştırıp bir vahaya taşıyan terasıyla size küçük mutluluklar vaat ediyor.

Terasımız yaz ve kış aylarında açık, kış aylarında ise cam konstrüksüyonla kapatılmıştır.

Türkiye’nin önemli djlerinin koordine ettiği Aurapera müziklerini belli bir kalıba sokulmayan,kolay dinlenen,akıcı ama asla kaliteden ödün vermeyen müzik tarzı olarak ifade edebiliriz. Aurapera’da müzik erken saatlerde lounge ve etnik tarz ile başlayıp belli bir noktadan sonra yavaş yavaş ritmi artırıp soft house ve R&B parçalar eşliğinde müdavimlerini geceye hazırlamaktadır.Gecenin devamında ise beklentilerinize uygun olarak 80’lerden başlayıp günümüzün sevilen yerli-yabancı popüler şarkıları eşliğinde sabahın erken saatlerine kadar eğlence sürüyor.

Pub yemekleri ağırlıklı restoranın tecrübeli aşçıları tarafından hazırlanan mönüsü 4 ana kategoriden oluşuyor: Salatalar, makarnalar, etler ve tatlılar. Mönüde ayrıca çorba, krep ve omlet çeşitleri de bulunuyor. Tek bir salatayla dahi karnınızı doyurabileceğiniz büyük porsiyonlar Aura mutfağının en önemli özelliği, bu yüzden bir tabaktan fazla yemek ısmarlamadan önce 2 kez düşünmenizde yarar var.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara