Wednesday, July 27, 2011

Hardal - Taksim

Öğle yemeklerinin vazgeçilmez adresi; “HARDAL

Asmalımescit müdavimlerinin yeni uğrak merkezi “Hardal”, zengin mönüsüyle ağzının tadını bilenlere muhteşem bir öğle ziyafeti sunuyor. Öğle yemeğinde iş stresinden uzaklaşmak, alışverişe mola vermek ya da iş toplantınızı güzel bir yemek eşliğinde gerçekleştirmek istiyorsanız; yemek ve içki kültürünün merkezi Taksim Asmalımescit’de hizmete giren “Hardal”, profesyonel ekibi ve zengin mönü içeriğiyle tam size göre.

Birbirinden farklı lezzetleri en iyi hizmet kalitesiyle sunma hedefiyle yola çıkan “Hardal”ın zengin mönüsünde; Meksika lezzeti fajita’dan İtalyan makarna çeşitlerine, özel soslarla hazırlanmış hamburger çeşitlerinden salatalara kadar birçok lezzet bir arada bulunuyor.

Hardal’ın her damak zevkine hitap eden lezzetleri bir arada sunan mönüsündeki diyet alternatiflerin zenginliği ise dikkat çekiyor. Yaz aylarının gelmesiyle öğle aralarının vazgeçilmez tercihi karpuz ve peynir tabağı da mönü içerisinde yerini alıyor. Hardal’ın burger mönüsü ise alışkanlıklardan vazgeçecek kadar dikkatleri üzerinde topluyor… Geleneksel ve yenilikçi tatlarla bezenmiş burger mönüsü damaklara hitap ediyor.

Hardal’ın mönüsünden yapılan her seçim ağzının tadını bilen herkesin masadan mutlu kalkmasını sağlıyor.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara