Thursday, July 7, 2011

Studio Live - Taksim

"Studio Live" organizasyondaki farklılığı ve iyiyi, teknik alt yapıyla da profesyonelce birleştirmiş bir canlı performans mekanıdır.

Sakızağacı Surp Asdvazazin Kilisesi’ne ait bir binada yer alan Studio Live, bulunduğu semt itibari ile kültür sanat merkezinin içinde yer alıyor. Yapıldığı yıllarda kilise personelinin ikametgahı olarak kullanılan bina geçirdiği yangından sonra restore edilip çeşitli iş dallarının kullanımına sunulmuş olup yaklaşık 10 yıl önceki son restorasyonundan sonra uzun bir süre kullanılmayan bina yaklaşık bir yıl süren çalışmanın sonucunda bugünkü haline kavuştu.

700 m2lik bir alana kurulan “Studio Live”, 4.2 m. tavan yüksekliğine ve 800 kişi dinleyici kapasitesine sahiptir. Salonun teknik özellikleri sayesinde, daha önce Taksim-Beyoğlu civarında sahne almamış sanatçı ve grupların Beyoğlu’nun merkezinde özgün bir atmosfere sahip, farklı bir mekanda sahne alabilecek olması ve tüm bu özelliklerine rağmen fiyat politikasında, bulunduğu bölge normlarının dışına çıkmayacak olması mekanı farklı kılıyor.

Modern alt ve üst yapısının dışında gerçekleştirilecek organizasyonlarla da fark yaratmak için tasarlanan mekan, teknik özellikleri açısından da bir çok ilke imza atıyor.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara