Tuesday, July 26, 2011

Delicatessen - Nisantasi

Delicatessen Nişantaşı açıldı..

Delicatessen iyi yemeğin yaşam keyfinin temeli olduğu felsefesine sahip bir yeme içme konseptidir. Bir dünya metropolü olan İstanbul’un hızlı günlük yaşantısı ve mekanlarının gün geçtikçe birbirine benzeyen menu yapılarıyla sınırlı kalmış yeme içme deneyimine bir soluk getirmek, yeme içme deneyimini bir lezzet festivaline dönüştürmek tüm Delicatessen ekibinin tek hedefidir.

Menü Anlayışı
Delicatessen menüsü, alışılmış tariflerden farklı olarak, “back to basics” anlayışı ile yaratıldı. Zengin şarap menüsü, 1000 şişelik şarap kavı, yemek eşleşmesi önermeleri ve tadım notları ile mükemmel bir yemek deneyimininin tamamlanması sağlandı. Delicatessen’de, sabah kahvaltısından akşam yemeğine, akşamüstü kokteylinden ‘5 çayı’na kadar bir günün içindeki tüm saat dilimleri, mevsimine göre değişen farklı lezzet sürprizleri ile çeşitlendiriliyor.

Delicatessen Hizmetleri
Delicatessen, daha iyi ve lezzetli yeme içme deneyimini müşterilerine Nişantaşı şubesinde sunmanın yanı sıra, müşterilerinin kendi başlarına ve kendi mutfaklarında yaratabilmeleri ya da ihtiyaç duyduklarında ulaşabilmeleri için yaratılmış hizmet içerikleri ile de hizmetinizde.
Müşterilerimiz, Delicatessen’de kullandığımız farklı malzemeleri, sosları, şarküteri ürünlerini, zengin şarap listesinden perakende fiyatları ile şarap satın alabiliyorlar.

Delicatessen Evinizde
Son dönemde global trendler içinde ön plana çıkan “Home Entertainment”, yani “ev partileri ve evde eğlenmeye dönüş” doğrultusunda yaratılan ‘Delicatessen Evinizde’, yeme içme sektöründe popülerleşecek yeni bir alana öncülük ediyor. Ister romantik bir akşam yemeği, ister yakın dostlarla bir brunch, ister 50 kişilik bir doğum günü partisi, isterseniz de 10 kişilik bir öğle yemeği olsun, Delicatessen ekibi, tüm davetleriniz için farklı konseptlerde özel menülerini sizinle birlikte yaratıyor.
Delicatessen Accessories Delicatessen’e özel tasarlanan ‘Delicatessen Accessories’ serisinde, peynir ve şarküteri tahtalarından servis tabaklarına, fanuslardan pasta kaliplarina kadar sınırlı üretilmiş cam, ahsap ve seramik ürünler bulunuyor.

Delicatessen Signature Catering
Delicatessen Signature Catering, profesyonel ve yaratıcı ekibiyle; 10 kişilik özel akşam yemeklerinden 500 kişilik şirket toplantılarına kadar uzanan her tür ve konseptte catering ihtiyacınıza, farklı bakış açısı ve kişiye özel çözümler getirerek hizmet vermeyi üretmeyi amaç edinmiştir. Delicatessen’in yaratıcısı ve Türkiye’nin önde gelen şefleri arasında gösterilen Elif Yalın’ın “Signature Catering” olarak adlandırdığı anlayış, boyuttan ve etkinlikten bağımsız olarak tüm catering hizmetinin o etkinliğe özel tasarlanması, yemek deneyiminin kanıksanmış catering uygulamalarından farklı olarak özel bir yeme içme keyfi sunması fikrinden yola çıkıyor.

Delicatessen Workshops
Workshop’larımızda, yemek yapma teknikleri ile ilgili doğruları, doğal bir mutfak ortamında beraber yemek yaparak, sohbet ederek katılımcılarla paylaşmaya amaçlıyoruz. Her workshop bizler için; misafirlerimize daha yakın bir ilişki kurabilmek ve onların istek ve beğenilerini daha detaylı öğrenebilmek ve kendi prensip ve doğrularımızı onlarla aktarabilmek için birer firsat.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara