Monday, July 18, 2011

Hacıbaşar Kebap - Acıbadem


Yemek yemek; insanlığın var oluşundan bu yana herkesin vazgeçilmezi bir kısmının zevki ve tutkusu olmuştur. Kimine göre doymaktır amaç kimi için sanattır. Bize göre bir tutku ve vazgeçilmez bir zevktir. Hem baba mesleğimiz hem sanatımız hem de zevkimiz olmasından dolayıdır ki, hazırlanması pişirilmesi servis sunumu ve en önemlisi o enfes yemeğin usulüne göre tadılması, hasılı her aşaması özel bir anlam taşır.
Eskiden yöresine gidilmeden tam tadına varılamayan yemekleri, bu kültürün de global dünyaya ayak uydurmasından sonra aynı lezzette, İstanbul'un nezih mekanlarından olan Hacıbaşar ile yakalamak artık çok da zor değil.
Mekanımız Hacıbaşar, güneydoğu yöresinin yemekleri ve kebaplarının lezzetini yüzde yüz taşıyor ve yöreyi aratmayacak kadar hakkını veriyor. İddiaya ispat gerekir. Bu nedenle sizleri lezzetin tutkuya dönüşeceği lezzet diyarına, Hacıbaşar'a davet ediyoruz.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara