Thursday, July 14, 2011

Bahçe Balık - Kadıköy


Türk Damak Tadı ve mutfak yapısına uygun tarzda, en taze deniz ürünlerini, en sağlıklı beslenme koşullarında, lezzetlerini koruyarak ve en uygun fiyatlarla tüketicilerimize günün her öğününde sunabilmek Bahçe Balık'ın en önemli misyonu...
Koku sorununu çözen güçlü havalandırma sistemimizle, mekan içerisinde hoş ve sıcak bir ortamda lezzetli yemekler kadar samimi bir ortamı hizmetinize sunuyoruz.

Yemek pişirme tarzımız kendi ev mutfağımıza uygun, bakır tavada mısırunu ve odun ateşinde ızgara, güveç, çorba gibi çeşitleri kapsamaktadır.

Çok taze günlük balık ve değişik deniz ürünlerini, en sağlıklı koşullarda sizin için pişiriyoruz. Paslanmaz çelikten dizayn edilmiş ve şeffaf mutfağımızla hijyen konusunda çok dikkatliyiz.

Günlük sebzelerden, en kaliteli hammaddelerden yaptığımız salatalarımız ve tatlılarımızla öğünüyoruz. Balık ve deniz ürünlerinin kalp-damar sağlığından başlayan ve sonu gelmeyen sağlığa yararlığı listesini her gün yeniden öğreniyoruz.

Lokanta ve paket servisimiz 7 gün saat 10:30 - 22:30 arasında hizmetinizdedir. Maç günleri, Salıpazarı Günleri, özel günleri kutlama gibi durumlarda lokantamızın yeri çalışanlarımıza, esnafımıza ve futbol taraftarlarına buluşma, ulaşım ve geniş otopark rahatlılığı sağlamaktadır.

Gerek mutfakta, gerek lokantamız ve paket servisimizde profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Paket servisimiz, hızlı, zamanında, hijyenik alüminyum folyo kaplarda, sıcaklığını kaybetmeden adresinize yapılmaktadır. Aynı hızlı servis lokantamız içinde geçerlidir.

Balkonda dumana, mutfakta kokuya paydos. Siz seçin, biz pişirelim. Bir alo demeniz yeterli!

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara