Thursday, July 7, 2011

Zarif Bir Meyhane - Beyoglu

İstanbul’un kalbinin attığı Beyoğlu’nda artık keyifli akşamlara ev sahipliği yapan “Zarif bir meyhane” var. Kapısından girdiğiniz anda sizi geçmiş zamanlara götürecek olan “Zarif bir meyhane” aynı zamanda klasik meyhane anlayışına getirdiği yenilikler ile de dikkat çekiyor.

Sıcak ve samimi görüntüsü, farklı etkinlik programı ve lezzetli mezeleriyle İstanbul’un zengin kültürünü yansıtan Zarif’te hem dostlarınızla özel bir akşam geçirebilir, hem de felekten bir gece çalabilirsiniz.

Zarif’in menüsünde yılların deneyimli aşçısı İbrahim Çevik’in mutfağından çıkan Ermeni, Rum, Musevi, Arap, Türk ve Levanten yemeklerinin seçkin örnekleri yer alıyor.

Cuma – Cumartesi akşamları fasıl ekibinin keyifli şarkılarına tüm konukların eşlik ettiği mekanda gece dj performans ile geç saatlere kadar sürüyor.

Zarif’in klasik meyhane anlayışına getirdiği farklılıklar bununla da bitmiyor. Masanıza kurulmuş olan web cam ile geçirdiğiniz keyifli akşamı size katılamayan dostlarınıza izletebiliyor, sizden uzakta olan dostlarınızın da rakı muhabbetinize katılmalarını sağlayabiliyorsunuz.

"Zarif bir meyhane" Pazar günleri hariç haftanın 6 günü saat 19.00 - 04.00 saatleri arasında konuklarını ağırlıyor. Meyhanemizde Vale Parking hizmeti de veriliyor.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara