Thursday, July 28, 2011

Saf - Kurucesme

Boğazda çabuk ve sağlıklı beslenmenin yolu! Kuruçeşme'deki The LifeCo Shop'ta bulunan Saf Organik Juice Bar & Take-Away'den serinletici bir içecek veya lezzetli bir yemekle Boğaz'ın keyfini sürün. Kuruçeşme'de tam Boğaz'ın kıyısındayız. Take-Away'dan Saf'ın canlı yiyecek ve içeceklerini alın, Boğaz kenarında bir banka oturun ve denizi seyrederek öğle yemeğinizin keyfini çıkarın.

Saf Organik Juice Bar'da heyecan verici ve zengin çeşitte sebze-meyve sularını ve lezzetli "sütsüz" milk-shake'leri deneyebilirsiniz. Sebze-meyve sularımız taze ve fonksiyonel olarak hazırlandı. Nefis bir lezzetin tadına varırken sağlığınızı da güçlendirebilirsiniz.

"Takeaway" menümüz ise sezonun en taze sebzeleriyle hazırlanan salatalarla enerji bulacaksınız. Dünyanın dört bir yanından lezzetlerle çeşitlendirdiğimiz çok geniş seçeneklere hitap edene dürüm ve wrap'larımızı da deneyebilirsiniz. Hiçbir yemeğiniz tatlısız son bulmamalı... "Suçluluk duygusu hissettirmeyen organik tatlılarımızla", bu keyfi de sürebilirsiniz.

Alışveriş yaparken acıkıtığınızı hissederseniz, veya yürüyüş yaparken sağlıklı birşeyler yemek isterseniz ya da Boğaz kıyısında organik bir piknik yapmak isterseniz, Saf Kuruçeşme lezzetli seçenekleriyle mola verebileceğiniz mükemmel bir mekan.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara