Thursday, August 18, 2011

Ayışığı Cafe & Restaurant - Üsküdar

Üsküdar'da Nakkaştepe sırtlarında boğaz manzaralı mekanımızda, istediğiniz zaman ruhunuzu dinlendirebileceğiniz, ailenizle, sevdiklerinizle veya arkadaşlarınızla yemek yiyip, sohbet edebileceğiniz kaliteli ve huzurlu bir ortamda siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktayız.
Ücretsiz otopark ve kablosuz internet hizmetlerinin yanında zengin menüsüyle, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp yeşilin tadını çıkarmak isteyenlere farklı seçenekler sunarak, Nakkaştepe'nin eşsiz boğaz manzarasıyla buluşturuyoruz.
Mekanımız; ücretsiz otopark haricinde birisi canlı müzik, diğeri oyun salonu olmak üzere ikisi salon ve 400 kişilik terası ile üç bölümden oluşmaktadır.
İstanbul'un incisi Üsküdar ilçesinin en güzel seyir yeri Nakkaştepe'nin eşsiz boğaz manzarasına sahip mekanımızda siz kiymetli misafirlerimize şehrin trafik ve gürültüsünden uzak, yeşilin ve boğazın bol oksijeni eşliğinde tüm yıl boyunca hizmet etmekten kıvanç duymaktayız.
Hizmet politikamız, İstanbul'un alkolsüz mekanları arasında bir numara olmak ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden daima en iyi hizmeti vermektir.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz. 

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara