Thursday, August 18, 2011

Fresco Cafe - Kavacık - Beykoz

2004 den itibaren hizmet veren Fresco Kavacık'da bir ilki oluşturmayı başardı.Öğlen servisinde HER GÜN DEĞİŞEN 16 çeşit sıcak yemek ve 12 çeşit zeytinyağlı ve meze ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.
Her gün hazırlanan yemeklerin en önemli özelliğini sağlıklı yemekler oluşturuyor.Fast Food un aksine taze sebzelerle yapılan yemeklerin lezzeti de hepsi birbirinden üstün şekilde hazırlanmaktadır.
Zeytinyağlı çeşitleri , Ege ve Akdeniz mutfağı özelliklerini taşır ve günün her saati menüde sunulmaktadır.
Çarşamba günü Balık günü olan Fresco'da diğer yemeklerin yanısıra balık çeşitleri de sunulmaktadır.Salı günü Arnavut Ciğerini Cuma günleri ise Ev Mantısı bulmak mümkündür.Haftanın her günü menüde bulabileceğiniz Rumeli Usûlü Dana Kavurma mekanın spesialitesi olmuş durumdadır.
Tatlı çeşitleri günlük olup, hergün değişmektedir.Ev Baklavası, Rum Revanisi, Saraylı, Sarma Kadayıf, Sakızlı Dondurmalı Muhallebi,Balbademli Keşkül,Aşure değişen tatlılardan olup, Dondurmalı İrmik Helvasını her zaman bulmak mümkündür.
Cafe hizmeti de veren restoranda tüm kahve çeşitlerinin yanında taze yapılmış kekler, kurabiyeler, Tiramisu, Cheesecake ve Mozaik Pasta denemeniz önerilir.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz. 

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara