Monday, August 22, 2011

Saim Burma Tatlicisi - Kadikoy

Saim Usta, 1950 yılında Diyarbakır Dağkapı semtinde küçük mütevazı bir dükkan olarak açılmış, baba mesleği olan kadayıfçılıkta, büyük bir azimle kendisini geliştirerek marka olmayı başarmıştır. Halen Diyarbakır’da biri Dağkapı semtinde, diğeri havaalanında olmak üzere iki şube ile iş hayatına devam etmektedir. Saim Usta, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda mega kent İstanbul’a da açılmayı hedeflemiş ve İstanbul’da Kadri Yorulmaz ve Bedri Yorulmaz kardeşlerin birlikteliğinde Saim Burma Tatlıcılık Gıda Sanayi Pazarlama Ticaret Ltd. Şti. adı altında 2008 yılında kurumsallaşmıştır.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara