Tuesday, August 23, 2011

Mehmetin Yeri - Sarıyer - Rumeli Kavağı


Muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde, tarihin içerisinde çok şirin bir mekan, Mehmet'in Yeri... Bizans ve Osmanlı dönemlerinde boğazın Karadeniz girişinde önemli bir stratejik mevkii olan Rumeli Kavağı günümüzde balık lokantaları ile ünlü turistik bir yöredir. Rumeli Kavağı'nda balık mutfağıyla yeni bir sayfa açan Mehmet'in Yeri Balık Lokantası, uygun fiyatları ve deniz ürünlerindeki çeşitliliğiyle müdavimlerini çoktan yarattı bile. İşte bu eşsiz Boğaz manzarasına sahip olan özel mekan kaçırılmayacak kahvaltı Menüsüyle şimdi karşınızda...
İlk önce Rumeli kavağı nasıl gidilir diyoruz ama çokta uzak değil. Sarıyer’e 2km uzaklıkta olan Rumeli Kavağı’nda deniz’e 0 manzaralı mekanlarda kahvaltı yapabilirsiniz. Bu mekanlar içinde muhteşem boğaz manzarası eşliğinde, tarihin içerisinde çok şirin bir mekan Mehmet'in Yeri mükemmel bir balık lokantası olmanın yanında aynı zamanda çok keyifli bir kahvaltı mekanıdır.
Rumeli Kavağı Mehmet’in Yeri İçkisiz Balık Lokantasında yapacağınız keyifli kahvaltı sonrasında Rumelikavağı Altınkum tesislerinde Rumelikavağı Altınkum kadın plajına da gidebilirsiniz.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara