Tuesday, August 23, 2011

SkyFsh Restaurant - Taksim

City Center Otel’in terasında gökyüzüne asılı konumu ile SkyFsh sizleri bu keyifli ortama davet ediyor.

İstanbul’un muhteşem boğaz manzarası nefesinizi keserken Türk ve uluslararası mutfaklardan ilham almış menümüz size eşsiz bir deneyim yaşatacak. Geleneksel tatlara katılan modern dokunuşlarla bezeli zengin menüsü ve 36 çeşit Türk ve Dünya şaraplarından oluşan şarap kavımızdan damağınıza uyanı seçebilirsiniz.

80 kişilik kapalı alan , 60 kişilik teras alan kapasitesi ile toplam oturma düzeni 140 misafir, kokteyl düzeninde 180 misafir ağırlanabilmektedir. SkyFsh’in sıcak ve soğuk olmak üzere zengin meze çeşitleri ve specialleri arasında deniz mahsüllü risotta , vongolili linguni ,karidesli papardella , chilli soslu tava jumbo karides , laos şiş , levrek sarma , Somon ızgara , soğuk başlangıçlardan taze baharatlı lagos carpacio , pimenton soslu ahtopot ,avakado karides kokteyl, siyah havyar klasik garnitürü ve tost melba eşliğinde siz lezzet severlerin beğenisine sunuyor.

SkyFsh’in geniş pencereleriyle İstanbul boğazını ve manzarasını çerçeveleyen ortamında chill out , blues ve Jazz müzik eşliğinde özel günleriniz,iş toplatılarınız, grup yemekleriniz,nişan ve düğün yemeklerinizi unutulmaz kılacak .

SkyFsh’in Füzyon Balık Mutfağında Balığı yeniden keşfedeceksiniz… 

Ağustos 2011 ayı için geçerli %15 indirim

İFTARİYE TABAĞI

Tereyağı,Kaymak,Tahin-Pekmez, Hurma, Kayısı,Siyah ve Yeşil Zeytin, Domates, Salatalık,Beyaz Peynir, İzmir Tulum Peyniri, Pastırma, Bal,Macar Salam

Elvankız Çorbası
Sebze Küpleri,Kroton Tereyağlı Pideler eşliğinde

Talaş Böreği
Domates Sos eşliğinde

Hünkar Beğendi
Taze Kekik eşliğinde,

Domates Biber
Izgara eşliğinde
Dondurmalı Fıstıklı Tel Kadayıf
Limitsiz Meşrubat,Ayran,Meyve Suları,Çay ve Kahve

Fiyat : 55TL

0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara