Thursday, August 25, 2011

Gimm Cafe - Levent

Gimm Cafe, Metrocity'nin food Court'unda... Food Court'a gittiğinizde, hamburgercilerin, dönercilerin önünde biriken uzun sıralara girmek istemiyorsanız Gimm Cafe'ye gidin. Buranın kendine ait büyük bir oturma grubu var. Sipariş vermek için de ayakta beklemek zorunda değilsiniz. Katın uzak bir köşesinde bulunduğu için ortada kopan curcuna buraya hiç bulaşmıyor; Gimm Cafe'de sessiz şakin yemek yiyip rahatça sohbet edebilirsiniz.

Mekanın mönüsü klasik kafe yemeklerinden oluşuyor. Krepler, salatalar, közlenmiş sebze tabağı, makarnalar ve yoğurtlu bonfile kebabı gibi ana yemekleri var. Genellikle gün içinde Metrocity'ye alışveriş yapmaya gelen kadınlar buraya rağbet ettiğinden diyet yemekler koymayı da ihmal etmemişler.

Gimm Cafe 1996 yılından bu yana eşsiz menüsü ve farklı dekorasyonuyla yemek zevkinizi ve kahve keyfinizi renklendirmeye devam ediyor. İlk olarak Carrefour Kozyatağı (İstanbul)’ da misafirlerine merhaba diyen Gimm Cafe, kısa bir süre içinde önce Carrefour ziyaretçilerinin, sonra İstanbul’ luların vazgeçilmez alışkanlığı haline geldi.

Alışveriş sonrası  GimmCafe’ de özel harmanlı “semaver çayı” içmek, öğle ve akşam yemeklerinde Gimm Cafe’ de buluşmak gibi gelenekleri var artık Gimm ziyaretçilerinin. Bu gelenek daha sonra Carrefour Ümraniye’ de ve Metrocity’ de açılan yeni Gimm’lerle yeni ziyaretçilerin zevkine sunuldu.

Şimdi dilediğiniz Gimm Cafe’ de sizleri yemeğe ve kahve keyfine bekliyoruz.

Gimm lezzetinin sırrı yemeklerindeki özel karışımlar, soslar ve dünya yemeklerinin bir arada sunulduğu farklı çeşitlerde gizli. Bu lezzeti ziyaret ettiğiniz her Gimm Cafe’ de yılların deneyimi ve hünerli elleriyle usta aşçılar ve ekipleri gerçekleştiriyor. Her mevsim Gimm menüsü yepyeni lezzetlerle yenileniyor. Eğer bir seçim yapmakta zorlanırsanız Gimm “ Haftanın Menüsü”nde size özel eşsiz bir menü var.

Dünya mutfağının seçkin lezzetleri bu mekanlarda sizlerle buluşuyor.. Spesiyaliteleri arasında sosyete kebabı, Gimm steak ve steak mushroom yer alıyor.

Gimm Cafe’de, sınırsız kapasitede verebildiği catering hizmetini, indirim kampanyalarını ve sürpriz hediyeleri sizlere daha kaliteli bir hizmetle sunabilmek için güçlü bir ekip çalışıyor.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara