Thursday, August 4, 2011

Qubbe Balkon - Maslak


Maslak Sheraton Hotel'in 26. katında muhteşem İstanbul manzarasına hakim, şehrin en özel konsept mekanlarından biri olan Qubbe, etkinlik ve davetlerinize ev sahipliği yapmak için tasarlandı.
Farklı konsept ve salon düzenlemeleriyle özel günlerde nişan,kına,düğün gibi kişisel davetlerin ve kurumsal bir çok etkinliğin gerçekleştiği Qubbe; incelikli dekorasyonu ,neo oryantal tasarımı ve şık atmosferiyle bir çok özel partiye de ev sahipliği yapıyor.
Kısa sürede yerli ve yabancı basında geniş yer alan ve yankı bulan Qubbe İstanbul ; Platin dergisi özel haberine göre; Dubaide yer alan 122.kattaki BurjElHalife, Bankok'taki 63.kat Sirocco, Yeni Zelanda 190metrede yer alan Sky Towerdaki mekanların yanında Dünya'nın en yüksek ve görkemli mekanları arasında da örnek gösterildi.
Roof katı ,lounge ve özel balkonuyla Pazar günü hariç her gün 13.00 ve 01.00 saatleri arasında da hizmet veren Qubbe İstanbul'da nargilenizi keyifle İstanbul'a gökyüzünden bakarak içebilir,özel ödüllü şefimiz Gökhan Kırsay'ın mutfağından tadabilir yanında içkinizi yudumlayabilirsiniz.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara